Proef onze verse ambachtelijk gerookte zalm!

Laat je verrassen, wekelijks vers te bekomen

Een landelijke feestzaal met grote glaspartijen, een prachtig uitzicht en veel natuurlijk licht.

voor liefhebbers van heerlijke zalmgerechten en gezellige bijeenkomsten.

Geniet van ambachtelijk gerookte zalm gerechten.

Verwen uzelf en uw gasten met heerlijke gerechten en een sfeervolle setting.

Profiteer ook van de handige take away opties!

Agenda nieuwe MoorTdinee's vanaf Oktober 2024

Telkens stipt om 19:00u

- zaterdag 19 oktober 2024 om 19:00 stipt - zaterdag 16 november 2024om 19:00 stipt

- vrijdag 31 januari 2025om 19:00 stipt - vrijdag 28 maart 2025om 19:00 stipt

- vrijdag 25 april 2025om 19:00 stipt - vrijdag 16 mei 2025om 19:00 stipt

Serge Vermeersch

Grilmaster Oklahoma

Meester in ambachtelijke zalmrooktechnieken

Belgisch kampioen Oklahoma grillen 2003

Ambachtelijk gerookte zalm sinds 1999

Marcel Jack Russel

Verwelkomt met plezier onze gasten

Heel braaf en allert op De Wezehoeve

Contact

Ontdek de perfecte combinatie van landelijke charme en heerlijke zalmgerechten in onze unieke feestzaal en zalmrokerij. Verken nu!

 
 
 
 

Veel gestelde vragen

Wat is het proces van het roken van zalm in de ambachtelijke zalmrokerij?

Het proces van het roken van zalm in de ambachtelijke zalmrokerij omvat het zorgvuldig zouten en roken van verse zalm om de kenmerkende smaak te ontwikkelen.

Welke traditionele methoden worden gebruikt in de ambachtelijke zalmrokerij?

In de ambachtelijke zalmrokerij worden traditionele methoden zoals koud roken met beukenhout en warm roken met eikenhout toegepast voor het bereiden van de zalm.

Wat onderscheidt de zalm van de ambachtelijke zalmrokerij van industriële zalm?

De zalm van de ambachtelijke zalmrokerij onderscheidt zich door zijn ambachtelijke bereidingswijze, de keuze van kwaliteitszalm en het gebruik van traditionele rookmethoden voor een unieke smaak.

Wat voor proeverijen of activiteiten kunnen bezoekers verwachten tijdens het evenement?

Tijdens het evenement kunnen bezoekers genieten van heerlijke zalmproeverijen, kennismaken met het rookproces en wellicht deelnemen aan workshops over zalmbereiding en -pairing.

unsplash