Feestzaal

Culinair genieten bij De Wezehoeve

Een authentiek diner met streekproducten en warme gastvrijheid. 

Een avond vol smaak en sfeer. Tijdens Moort Dinee serveren we seizoensgebonden gerechten met een ambachtelijke toets. Van onze zalm tot grillgerechten: alles wordt met zorg bereid. De hoeve vormt het warme decor voor een gezellige en smakelijke ervaring.

Nieuwe data voor seizoen 2025/ 2026

Moort Dinee's telkens om 19:00u stipt

2025
Zaterdag 11 oktober - donderdag 23 oktober
2026
donderdag 15 januari - vrijdag 13 februari
donderdag 19 maart - donderdag 2 april
donderdag 30 april

MENU

We werken met lokale producten en wisselende menu’s. Of je nu kiest voor een klassiek driegangenmenu of een grillavond onder vrienden: het wordt altijd een diner om van te genieten. Vraag gerust naar onze formules en suggestiemenu’s. 

Aperitief met een hapje 

Een smaakvolle start van de avond 

Trio van ambachtelijk huisgerookte Noorse zalm

Met zorg gerookt op de authentieke wijze van de Wezehoeve

Hartige afsluiter – een verrassend dessert

Een elegante toets om deze avond in stijl af te ronden

Black Angus haasje en Pluma Duroc

Geserveerd met een kleurrijke groentemix,
gebakken krieltjes en een romige peperroomsaus

Inclusief dranken tot aan de koffie

Koffie met een koekje

 Prijs:€85,00 per persoon

Privacy policy

OK